, Frederik Vandormael

Voor Euroclear organiseerde Touché Experience een driedaagse stoere teambuilding, compleet met Schotse kilts, bijlwerpen en whiskyproeverij. Ervaar de magie van samenwerken in de sfeer van de Schotse Hooglanden!

Verblijf in Stijl: Top hotels in Limburg

Het was ons een genoegen om onlangs een stoere driedaagse teambuilding te organiseren voor Euroclear. We werken samen met enkele van de beste hotels in Limburg om ervoor te zorgen dat onze deelnemers zich op hun gemak voelen. Tijdens dit driedaagse seminarie genoten de deelnemers van comfortabele accommodaties, en heerlijke maaltijden.

De eerste twee dagen werd er vergaderd en werd er een heerlijke lunch en fantastisch diner voorzien. De tweede dag werd afgesloten met aan groot avondfeest in stijl.

De Uitdaging van de Schotse Hooglanden

Op de derde dag was het tijd voor de stoere teambuilding. Deze ervaring was gebaseerd op de traditionele Highland Games, een van onze populairste teambuildings, maar dit keer gaven we er een unieke draai aan. We voegden een vleugje Clash of Clans toe, het strategische spel dat bekend staat om zijn teamspirit en tactiek, en we rondden de ervaring af met een onvergetelijke sessie Schapendrijven.

Niets zegt “Welkom in Schotland” zoals het dragen van een kilt

Het hart van deze teambuilding was de Clash of Clans waarbij de deelnemers werden verdeeld in clans die verschillende proeven tegen elkaar moesten voltooien.

Van het testen van hun fysieke paraatheid tijdens de Highland Games tot het leren samenwerken tijdens het schapendrijven, elke activiteit werd zorgvuldig ontworpen om teamspirit, vertrouwen en tactiek te bevorderen.

Maar we wilden deze dag passend inkleden, dus begonnen we met het aankleden van de deelnemers in traditionele Schotse kilts. Want niets zegt “Welkom in Schotland” zoals het dragen van een kilt, en dit zette meteen de toon en sfeer voor de rest van de dag.

De smaak van Schotland: Whisky en Bijlwerpen

En wat zou een Schotse ervaring zijn zonder bijlwerpen en een whisky tasting? De deelnemers genoten van het bijlwerpen, waarbij ze punten moesten verzamelen door bijlen op doelen te gooien. Dit was een goede test van de concentratie en precisie van de deelnemers.

Vervolgens ging de “mini whisky tasting” van start. We hadden drie verschillende soorten kwaliteitswhisky’s geselecteerd voor dit evenement, en de deelnemers proefden ze terwijl ze leerden over de unieke kenmerken en smaakprofielen. Dit werd enorm gesmaakt door de deelnemers en bood een welkome afwisseling van de fysieke activiteiten.

Fun met schapendrijven

De hoge fun factor van schapendrijven was duidelijk te zien in de reacties van de deelnemers. Onder leiding van de beste schaapsherders van het land, werden de basistechnieken van schapendrijven aangeleerd.

De communicatie- en leiderschapsvaardigheden van het team werden getest toen ze probeerden om een kudde schapen over een parcours te drijven met behulp van een trouwe Border Collie.

Mag het ook wat meer zijn?

Bij Touché Experience zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke en gedenkwaardige teambuilding activiteiten die de kracht van thema’s benutten om een dieper niveau van betrokkenheid en plezier te bieden.

Wij geloven dat de kleinste details een groot verschil kunnen maken in de beleving van een teambuilding event, en daarom besteden we veel zorg aan de aankleding van onze activiteiten.

Van het geluid van doedelzakken die de lucht vullen om een authentieke Schotse sfeer te creëren, tot het kleden van de deelnemers in traditionele kilts – bij ons wordt elke teambuilding ervaring ingekleed met aandacht voor detail.

Met Touché Experience worden deelnemers volledig ondergedompeld in een thema dat je team dichter bij elkaar brengt en langdurige herinneringen creëert.

Met onze unieke benadering van teambuilding, waarbij we elementen van de Clash of Clans, Highland Games en schapendrijven hebben gecombineerd, geloven we dat we een ervaring hebben gecreëerd die niet alleen plezierig was, maar ook bijdroeg aan de teamcohesie en de individuele vaardigheden van de deelnemers.

Lijkt zo'n teambuilding jou ook wat?

Touché Experience is een gepassioneerd en professioneel bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van teambuildings. Bekijk hier het ruime aanbod activiteiten die we voor u en uw bedrijf kunnen organiseren.
Frederik Vandormael
Geplaatst door
Frederik Vandormael
Categorie
Algemeen, Teambuilding